Tacx Neo 2T Smart T2875

Tacx Neo 2T Smart T2875

Omschrijving   De NEO 2T Smart is zonder twijfel de krachtigste, meest realistische en nauwkeurige Smart direct drive trainer tot nu toe en zelfs stiller dan ooit voor mogelijk werd gehouden. De ...

€ 1.249,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Omschrijving

 

De NEO 2T Smart is zonder twijfel de krachtigste, meest realistische en nauwkeurige Smart direct drive trainer tot nu toe en zelfs stiller dan ooit voor mogelijk werd gehouden. De motor is opnieuw ontworpen om een ​​veel hoger koppel te leveren voor een betere indoor fietservaring en rijgevoel, vooral tijdens beklimmingen en sprints.

Het heeft nog steeds de veelgeprezen functies zoals weggevoel, dynamische inertie en afdalingssimulatie. De Pedaalslaganalyse is verbeterd en kan nu worden bekeken met apps van derden, zodat je jouw krachtverdeling en fietsprestaties kunt verbeteren met de software van jouw keuze. Deze fietstrainer is ook gemakkelijker te gebruiken omdat hij direct uit de doos compatibel is met bijna alle achterassen. 

Stil

Met de NEO 2T Smart hebben we een revolutie teweeggebracht in de markt door iets te creëren dat als onmogelijk werd beschouwd: een volledig stille trainer. Door de interne componenten opnieuw te ontwerpen, konden we de stilte aanzienlijk verbeteren. Het geluid afkomstig van interne luchtverplaatsingen wordt nog meer verminderd en hetzelfde geldt voor de trillingen die worden opgemerkt bij een lage cadans.

Vermogen

Het nieuwe motorontwerp verbetert het rijgevoel enorm. We waren in staat om de motor van de NEO 2T meer vermogen te geven, wat resulteerde in de mogelijkheid om hogere weerstandsniveaus te genereren onder specifieke omstandigheden, zoals in een sprint of bij lage snelheden. De zeer krachtige weerstandseenheid is in staat om hellingen tot 25% en sprints tot 2200 Watt te simuleren.

Pedaalslaganalyse

De NEO 2T Smart is uitgerust met een capacitieve linker- en rechterdetectiesensor die nauwkeurig de exacte positie van beide benen meet. Dit zorgt voor een gedetailleerde en nauwkeurige pedaalslaganalyse, waardoor je jouw krachtverdeling en fietsprestaties kunt verbeteren. Door standaard ANT+ Cycling dynamics toe te voegen, kun je jouw pedaalslag analyseren via de software van derden; bijvoorbeeld op een Garmin Edge fietscomputer.

Kenmerken

De bekende kenmerken van de NEO 2 Smart zijn er nog steeds, zoals Road feel waarbij je het vibrerende gevoel ervaart van rijden op kasseien, grind en vele andere wegdekken (verkrijgbaar in Tacx Films en Zwift). Of dynamische traagheid, die het gewicht, de snelheid en de hellingshoek compenseert voor een zeer realistisch rijgevoel. Afdalingssimulatie laat deze fietstrainer accelereren in een afdaling wanneer je virtueel bergafwaarts gaat en met de unieke Isokinetische en Isotone modus is het niet alleen mogelijk om te trainen voor een gelijkmatige pedaalslag maar ook om kracht in je slag op te bouwen door te trainen op een hoog wattage en lage cadans.


 

Specificaties

  • Artikelnummer T2875.61
  • EAN 8714895058405
  • Merken Tacx
  • Kleur Zwart / Blauw
  • Model NEO 2T SMART
  • Netto gewicht (g) 24800
  • Trainertype Interactieve trainer
  • Trainerrem Motorrem
  • Voorwielsteun inclusief Ja
  • Maximale weerstand (W) 2200

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Social media